Choko cote de boeuf

Wagyo

Sashi

Oksekød

Oksekød fra USA

Greater Omaha fra USA – til dig, der vil opgradere din madoplevelse

Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelskere verden over som det ypperste, når der tales amerikansk oksekød.

Greater Omaha Beef ligger i Nebraska, som er en del af det, man kalder Majsbæltet i USA. Kvæget, som hovedsagelig er Hereford og Angus, lever hele livet på græs og deres kost suppleres af en speciel fodersammensætning, hvor det naturligvis er majs, der primært bruges.

Der er fokus på kvalitet og håndværk i hele processen, og Greater Omaha er et utrolig smagfuldt og mørt produkt.

Sashi – forbered dig på en exceptionel oplevelse

Sashi-kød er kvalitetskød af en hel særlig klasse. 

Navnet betyder “marmorering” på japansk, og det er netop fedtmarmoreringen, der gør kødet så specielt. Det giver nemlig en utrolig saftig og smagfuld bøf. 

Marmoreringen sikrer også en helt unik mørhed.

Sashi-kødet blev belønnet ved den internationale konkurrence World Steak Challenge i 2018, hvor Sashi vandt titlen som Verdens Bedste Bøf. 

Alt kød stammer fra græsfordrede okser fra EU og er et rigtig spændende alternativ til de mere kendte Kobe- og Wagyu-kvæg

Med udvælgelse og kravene til Sashi-kød er dette et nicheprodukt, hvad angår de højeste klassificeringer. Det er et produkt for kødelskeren, der kræver noget mere og som sætter pris på mere end kun mørhed.

Sashi er en succes på grund af den følelse af velbehag, du får, når du får kødet i munden. I det øjeblik, du tygger på Sashi-kødet og smagen breder sig i din mund, er du ”lost”.

Sashi-kødet blev belønnet ved den internationale konkurrence World Steak Challenge i 2018, hvor Sashi vandt titlen som Verdens Bedste Bøf.

Vi forhandler kun Sashi-AAA, som vi mener giver den bedste smagsoplevelse.

Choco  – innovativ kvalitet

Spiser køer chokolade?

Ja, Choco-køer får chokolade i deres foder, hvilket giver kødet en helt fantastisk smag.

Choco-kød stammer fra kvier, der er født og slagtet i Finland. Kvægopdrættet foregår på farme med små bestande i Finlands enorme naturlandskab, hvor kvæget kan græsse i de natursmukke omgivelser.

Årsagerne til at bruge chokolader er flere, men én af dem er, at kødet bliver i en spisekvalitet, som ikke findes magen til. Det er med andre ord helt unikt.

Så vil du prøve noget nyt, spændende og anderledes er Choco en oplagt mulighed.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom