Om os

Om os

Risskov Slagteren

Slagtermester Kasper og Frank står i spidsen for slagterbutikken i Risskov. Her er kvaliteten altid i højsædet – og vi går ikke på kompromis! Alt er tilberedt efter stolte håndværksmæssige traditioner, ligesom alt er tilberedt fra bunden af de lækreste råvarer.

Når du vælger at gå til Risskov Slagteren, så får du lige præcis den mængde kød eller pålæg, som du har brug for. På den måde minimeres madspildet, samtidig med at råvarerne er helt friske. Vi arbejder løbende på at fjerne tilsætningsstoffer, så det er den rene vare, du køber.

Det faglærte personale i butikken er dedikerede medarbejdere, der hver dag står klar til at give kunderne en oplevelse. Det skal nemlig være en oplevelse at handle hos Risskov Slagteren. Spørg gerne ind til det kød, du køber. Hvor er dyret opvokset, og hvorledes er kødet eksempelvis modnet efter slagtning. Vi vil rigtig gerne give dig de gode historier med hjem. Det gør din indkøbsoplevelse med også din spiseoplevelse meget større. Vi er også klar med råd og vejledning til tilbedning af dine råvarer.

Alt kød i disken er altid opskåret samme dag,men spørg gerne om holdbarhed.
Skulle du være uheldig at dine vare ikke levede op til forventningerne, så kom gerne, så vi kan gøre noget ved det
For som Kasper og Frank, siger alternativet kunne jo være at vi mister en af vores gode kunder.
og som der står over døren til butikken DET ER EN TILLIDS SAG AT GÅ TIL DIN SLAGTER

Køb det bedste – det gør vi.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom