Nytårsmenu

Nytårsanretningsvideo https://youtu.be/1qjaFduEyfM 

Nytårstrailer https://youtu.be/1KEmXTlbV8Q

Hent stegevejledning

se Anretningsvideo

SPRING IND I DET NYE ÅR MED EN lækker MENU

Lad Mesterslagteren forkæle dig og dine gæster på årets sidste aften med en smagsbombe af en menu, der er nøje sammensat ud fra sæsonens friske råvarer og det gode kød. Vi har kræset for selv den mindste detalje – og som altid er den gode smag det vigtigste. 

Vi har gjort alt forarbejdet til din nytårsmenu, så du kan læne dig tilbage og nyde en festlig aften sammen med familie og venner uden flere timer i køkkenet. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.

Rigtig godt nytår!

Starter

Tre slagtersnacks. Sprøde skaller med lækkert fyld af vildtrillette og stikkelsbær, løg og løvstikkecreme samt vildsvinemousse og borettaneløg.

Forret

Rimmet kammusling med kærnemælksdressing, persilleolie, frisk urtesalat, sprøde croutoner og brøndkarse. Dertil kuvertbrød med brunet smør

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad samt braiseret svinebryst på en bund af hokkaidopuré. Dertil knuste kartofler, sauté af kejserhatte samt portvinssauce.

Dessert

Tre delikate istapas fra Mammis. Sprødt ydre og hver især fyldt med sin egen smagfulde is. Overtrukket med belgisk chokolade og flot pyntet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom